HUIDVERBETERENDE BEHANDELINGEN


Het verwijderen van haartjes rondom bovenlip en wenkbrauwen zit bij de behandeling inbegrepen. Wenst u meer losse behandelingen zoals het verven van de wenkbrauwen en/of wimpers kies dan voor 1, 2, 3 of  4 losse behandelingen welke u kunt bij boeken.  


ACNE GEZICHTSBEHANDELING  €69
Deze behandeling verbeterd de aanmaak van cellen en verstevigen de huid. Fruitzuren in de behandeling werken anti-bacterieel en daardoor zeer geschikt voor het verzorgen van de onzuivere (probleem)huid. Deze behandeling wordt afgesloten met een masker om de huid te kalmeren. Het masker wordt ingewerkt door een ontspannen massage.MEN GEZICHTSBEHANDELING  €69
Deze behandeling heeft gebundelde krachten aan werkstoffen. Speciaal ontwikkeld voor de turbulente huidtoestand van de actieve man. Met afsluitend een ontspannen massage van nek, schouders en gezicht.


ANTI-AGE GEZICHTSBEHANDELING  €83
Deze behandeling verhoogt de huidelasticiteit en -stevigheid, vermindert uitdrukkingsrimpeltjes en stimuleert de huideigen hyaluronzuursynthese. Werkt aan de huidvolume opbouw. Met afsluitend een ontspannen massage van nek, schouders, decolleté en gezicht.


FILL-UP GEZICHTSBEHANDELING  €83
De naam zegt het al Fill-up. De collageen aanmaak wordt gestimuleerd met hoogwaardige collageen in samenwerking met een bindweefselmassage. Met afsluitend een ontspannen massage van nek, schouders, decolleté en gezicht.


DIAMOND GEZICHTSBEHANDELING  €83
Totale ontspannen behandeling met luxueuze werkstoffen van fijn diamant stof welke zorgt voor een mooie huid teint. De herstelfunctie van de huid versnelt, tegelijkertijd beschermt deze behandeling de huid barriere. Verstevigend en stralend eindresultaat. Totale ontspanning met veel massage momenten van gelaat, nek, schouders en decolleté.


PIGMENT GEZICHTSBEHANDELING €83
Deze behandeling is gericht op de pigmentatie in het gelaat. Bijvoorbeeld een zwangerschaps masker of donkere vlekken op verschillende plekken. De verhoornde huid wordt aangepakt met hoog geconcentreerde fruitzuren. De huid wordt daarna gevoed met passende verzorgen. Met afsluitend een ontspannen massage van nek, schouders, decolleté en gezicht.


BINDWEEFSELMASSAGE GEZICHT 1X/KUUR VAN 6 €31/€155
D.m.v. speciale massage technieken wordt er een bindweefselmassage gegeven. 

Bij een bindweefselmassage wordt de onderste laag van de huid, het onderhuidse bindweefsel geprikkeld. Door de stress/verklevingen uit de huid te masseren, wordt het hele gebied behandeld. Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, versnelt de afvoer van afvalstoffen en verbeterd de effectiviteit van de spieren. Voor elke huid geschikt. 

Voor optimaal resultaat is een kuur aan te raden. Om een kuur in te plannen kunt u contact opnemen via contact gegevens.