behandelingen gezichtsbehandelingen, relax, beauty, welness

GEZICHTSBEHANDELINGEN 

Het verwijderen van haartjes rondom bovenlip, wenkbrauwen of kin zit bij de behandeling inbegrepen. Wenst u meer losse behandelingen zoals het verven van de wenkbrauwen en/of wimpers kies dan voor 1, 2, 3 of  4 losse behandelingen welke u kunt bij boeken.  

HUIDVERBETERING  €84
Gezichtsbehandeling welke zich richt op huidverbetering. Voor elke huidtype geschikt, met resultaat. In de salon bekijk ik uw huid en stem af wat nodig is. Deze behandeling staat ook in het teken van ontspanning d.m.v. massage van het gelaat, nek, schouders en decolleté. Inclusief 1 losse behandeling zoals wenkbrauwen verven of bovenlip waxen. 

HUIDVERBETERING met fruitzuur peeling  €89
Gezichtsbehandeling welke zich richt op huidverbetering met een fruitzuur peeling. Geschikt voor meerdere huidtypes zoals acné, onzuivere huid, verouderde huid, pigment of vale huid.

BOOST GEZICHTSBEHANDELING  €53
Verzorgende boost gezichtsbehandeling met reinigen, analyse, peeling, onzuiverheden verwijder, concentraat, masker, massage gelaat, afsluitend dag/nachtcreme. 


CALMING GEZICHTSBEHANDELING  €53
Kalmerende gezichtsbehandeling met reinigen, analyse, peeling, onzuiverheden verwijder, concentraat, masker, massage gelaat, afsluitend dag/nachtcreme.


LUXE GEZICHTSBEHANDELING INCL. MASSAGE  €63
Uitgebreide verzorgende gezichtsbehandeling met reinigen, analyse, peeling, onzuiverheden verwijderen, massage gezicht-nek-hals-decollete, masker, serum,

oogverzorging, afsluitend dag/nachtcreme. 


CLEANSING GEZICHTSBEHANDELING  €37
Reinigen, analyse, peeling, onzuiverheden verwijderen, concentraat, afsluitend dag/nachtcreme.

BINDWEEFSELMASSAGE GEZICHT 1X/KUUR VAN 6 €31/€155
D.m.v. speciale massage technieken wordt er een bindweefselmassage gegeven. 

Bij een bindweefselmassage wordt de onderste laag van de huid, het onderhuidse bindweefsel geprikkeld. Door de stress/verklevingen uit de huid te masseren, wordt het hele gebied behandeld. Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, versnelt de afvoer van afvalstoffen en verbeterd de effectiviteit van de spieren. Voor elke huid geschikt.

Voor optimaal resultaat is een kuur aan te raden. Om een kuur in te plannen kunt u contact opnemen via contact gegevens.

BRUIDSARRANGEMENT  €159
Totaal pakket voor een stralende bruid. Hierin zit:
- Gezichtsbehandeling ter voorbereiding voor een stralende huid.
- Proef make-up. 
- Make-up op de grote dag. Op locatie is ook mogelijk. (excl. reiskosen)