behandelingen gezichtsbehandelingen, relax, beauty, welness

GEZICHTSBEHANDELINGEN 

HUIDVERBETERING  €86
Gezichtsbehandeling welke zich richt op huidverbetering. De behandeling werkt dieper in uw huid, met zichtbaar resultaat. Ik bekijk uw huid en stem af wat nodig is. Deze behandeling staat ook in het teken van ontspanning d.m.v. massage van het gelaat, nek, schouders en decolleté. Inclusief 1 losse behandeling (naar keuze) zoals wenkbrauwen verven of bovenlip waxen. Voor elke huid geschikt.

INTENS GEZICHTSBEHANDELING €69
Reinigen, analyse, peeling, onzuiverheden verwijderen, Massage gelaat, nek, schouders en decolleté, masker, oog verzorging, serum, afsluitend dag/nachtcreme. Inclusief 1 losse behandeling (naar keuze) zoals wenkbrauwen verven of bovenlip waxen. 
De behandeling wordt altijd afgestemd op de behoefte van uw huid. Voor elke huid geschikt.


PURIFY GEZICHTSBEHANDELING  €49
Reinigen, analyse, intensieve peeling, onzuiverheden verwijderen, concentraat, afsluitend dag/nachtcreme. Inclusief 1 losse behandeling (naar keuze) zoals wenkbrauwen verven of bovenlip waxen. 
De behandeling wordt altijd afgestemd op de behoefte van uw huid. Voor elke huid geschikt, met name de onzuivere (jeugd) huid.

BINDWEEFSELMASSAGE GEZICHT 1X/KUUR VAN 4 €60/€220
Reinigen, analyse, intensieve peeling, bindweefselmassage gelaat, cool down massage gelaat, afsluitend serum en dag verzorging.

D.m.v. speciale massage technieken wordt de onderste laag van de huid, het onderhuidse bindweefsel geprikkeld. Door de stress/verklevingen uit de huid te masseren, wordt het hele gebied behandeld. Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, collageen, versnelt de afvoer van afvalstoffen en verbeterd de effectiviteit van de spieren. Voor elke huid geschikt. 

  • Voor optimaal resultaat is een kuur aan te raden. Elke 2 weken in te zetten gedurende 8 weken op rij. Voor meer vragen hierover kunt u contact opnemen.

PEEL OFF GEZICHTSBEHANDELING
COMING SOON

PRODUCT ADVIES
Om uw huid in goede conditie te houden is juiste product gebruik van belang. Vind u het lastig om de juiste producten te kiezen en wilt u producten eerst zien en voelen dan kan dat in een advies moment. 

BRUIDSARRANGEMENT  €175
Totaal pakket voor een stralende bruid. Hierin zit:
- Gezichtsbehandeling ter voorbereiding voor een stralende huid.
- Proef make-up. 
- Make-up op de grote dag. Op locatie is ook mogelijk. (excl. reiskosen)